DAYBREAK | FREE YOUR MIND (NL)

Neem een dagje voor jezelf. Dichtbij huis.Aan het strand.
Refocus & recharge . Feel empowered!
Get back on track.

Datum: 31 oktober 2020, Strand bij Camperduin

 

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Eendaagse trainingen in Nederland

Welkom! Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in onze daybreaks gefocused op drijfveren en empowerment om zo het beste uit jezelf te halen. Tijdens de intensieve eendaagse training richten we ons op een mentale reset. Want iedere vrouw heeft soms een break nodig. Tijd voor jezelf. Focus op jezelf! 

DATA
Zaterdag 31 oktober, Schoorl (Nederlandstalig)

TRAINING

‘BACK ON TRACK’

‘Back on track’ is een inspirerende empowerment training die je aanzet tot zelfreflectie  waardoor je je eigen koers (her)ontdekt. Je krijgt inzicht in je drijfveren en brengt het beste in jezelf naar boven.

Uitgangspunt voor de training is de gedachte dat je soms moet vertragen om een versnelling te kunnen maken. In de vertraging wordt namelijk helder hoe je leven eruit ziet, wat belangrijk voor je is en wat je anders zou willen.

 • Wil je meer regie over je eigen leven?
 • Ben je benieuwd naar je drijfveren en kwaliteiten? En hoe je deze optimaal tot hun recht kan laten komen?
 • Voel je dat dat er meer in zit en dat het tijd is voor iets nieuws?
 • Heb jij moeite om alle ballen in de lucht te houden en zoek je meer balans?
 • Wil je inzicht in wat jou energie geeft en wat energie vreet?
 • Wil jij even stilstaan om vervolgens de versnelling te kunnen maken?

Deze daybreak is een eerste stap op weg om jezelf te herontdekken. Je leert opnieuw in verbinding te staan met jezelf, op je intuïtie te vertrouwen en dat te doen waar jíj blij van wordt. Tijdens de training hervind je jouw innerlijke kompas en is er ruimte voor jezelf om persoonlijk leiderschap te ontwikkelen en zelf de regie weer te nemen. Het resultaat is meer autonomie, vertrouwen, welbevinden en veerkracht!

We streven naar een maximale groepsgrootte van 16 personen.

IT”S TIME FOR YOU

AGENDA

Vanaf 08:30 uur ben je welkom. We verwachten je met koffie en wat lekkers. Om 09:00 uur starten we. Na de ochtendtrainingssessie schuiven we aan voor een heerlijke lunch. We proberen rond 17.00 uur de dag af te sluiten. Voor de liefhebbers bieden we een body boost on the beach aan onder begeleiding van een professionele trainer – gevolgd door een borrel met uitzicht over het strand en de zee. 

Ben je geen sportfanaat – dan kan je altijd nog napraten met Ingrid en/of andere deelnemers en aansluiten bij de borrel die rond 18.00 van start gaat.

TREAT YOURSELF

WAAROM
EEN DAYBREAK?

 

 • In tijden van drukte blijven bruisen
 • Meer flow ervaren in de dagelijkse hectiek
 • Meer awareness van je drijfveren, passie en kwaliteiten
 • Meer in verbinding met jezelf, én anderen
 • Met aandacht in het hier en nu zijn

OUR GUIDE

Ingrid

van Essen

Ingrid begeleidt mensen en organisaties op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, gedrag en communicatie. Daarnaast is ze een veelgevraagd spreker op congressen. Ze schreef meerdere boeken over gedrag, relatie en communicatie en is gespecialiseerd in Transactionele Analyse, Systemisch werken, Positieve psychologie, NLP en Lichaamswerk. Van jongs af aan is zij mateloos gefascineerd door menselijke relaties en heeft als missie om mensen te verbinden en te inspireren zodat zij het beste uit zichzelf én anderen kunnen halen.

LOCATIE

LAGUNA BEACH,

CAMPERDUIN

Laguna beach is een schitterende locatie in Nederland, gelegen vlak naast het strand van Schoorl. Op minder dan een uurtje rijden van Amsterdam waan je je hier in een andere wereld. Bij ons eerste bezoek was het al snel duidelijk dat dit de eerste locatie van The Lucky You Free Your Mind mini- en daybreak zou worden. De perfect combinatie van een mooie vergaderlocatie, sportmogelijkheden en uitzicht op zee. 

De richtlijnen van het RIVM worden tijdens onze daybreaks strikt gevolgd.

Prijs

€ 259,-

Inclusief: dagtraining, kofife / thee, lekkers, gezonde lunch, optionele full body workout en heerlijke borrel aan het einde van de dag!    

 

NB: En het mooiste is… een van de beste onderdelen van het programma is dat het verder gaat dan de ervaring op de dag zelf. Je krijgt praktische tips en tricks om dagelijks toe te passen. Stay on track!

Aanmelden

Other playgrounds

Ericeira Beach, Portugal

FREE YOUR MIND

Ericeira Beach, Portugal

BOOST YOUR BODY