DAYBREAK | FREE YOUR MIND (NL)

Neem een dagje voor jezelf. Dichtbij huis. Aan het strand.
Refocus & recharge. Feel empowered!
Get back on track.

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

EENDAAGSE TRAINING

Welkom! Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in onze FREE YOUR MIND – DAYBREAK. Deze empowerment training is gericht op drijfveren, persoonlijke en zakelijke ambities, meer regie over je leven. Kortom hoe kun je het beste uit jezelf halen. Tijdens de intensieve dag richten we ons op een mentale reset. Omdat iedere vrouw soms een break nodig heeft. Tijd voor jezelf. Focus op jezelf! 

NEXT DAYBREAK: Coming soon. Wil je met een groep komen en komt een andere dag beter uit? Laat het ons weten, dan kijken we samen naar mogelijkheden voor een training op maat. 

.

TRAINING

BOOST YOURSELF

‘Boost Yourself’ is een inspirerende empowerment training die je aanzet tot zelfreflectie waardoor je je eigen koers (her)ontdekt. Je krijgt inzicht in je drijfveren en brengt het beste in jezelf naar boven. Uitgangspunt voor de training is de gedachte dat je soms moet vertragen om een versnelling te kunnen maken. In de vertraging wordt helder hoe je leven eruit ziet, wat belangrijk voor je is en wat je anders zou willen.

 • Wil je meer regie over je eigen leven?
 • Ben je benieuwd naar je drijfveren en kwaliteiten? En hoe je deze optimaal tot hun recht kan laten komen?
 • Voel je dat dat er meer in zit en dat het tijd is voor iets nieuws?
 • Heb jij moeite om alle ballen in de lucht te houden en zoek je meer balans?
 • Wil je inzicht in wat jou energie geeft en wat energie vreet?
 • Wil jij even stilstaan om vervolgens de versnelling te kunnen maken?

Deze daybreak is een eerste stap op weg om jezelf te herontdekken. Je leert opnieuw in verbinding te staan met jezelf, op je intuïtie te vertrouwen en dat te doen waar jíj blij van wordt. Tijdens de training hervind je jouw innerlijke kompas en is er ruimte voor jezelf om persoonlijk leiderschap te ontwikkelen en zelf de regie weer te nemen. Het resultaat is meer autonomie, vertrouwen, welbevinden en veerkracht!

We streven naar een maximale groepsgrootte van 14 personen.

IT’S TIME FOR YOU

AGENDA

Vanaf 09:30 uur ben je welkom. We verwachten je met koffie en wat lekkers. Om 10:00 uur starten we. Na de ochtendtrainingsessie schuiven we aan voor een heerlijke lunch. We sluiten de dag rond 17.00 uur af met een borrel met uitzicht over zand en zee.

TREAT YOURSELF

WAAROM
EEN DAYBREAK?

 

 • In tijden van drukte blijven bruisen
 • Meer flow ervaren in de dagelijkse hectiek
 • Meer awareness van je drijfveren, passie en kwaliteiten
 • Meer in verbinding met jezelf, én anderen
 • Met aandacht in het hier en nu zijn

 

OUR GUIDE

INGRID

VAN ESSEN

Ingrid begeleidt mensen en organisaties op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, gedrag en communicatie. Daarnaast is ze een veelgevraagd spreker op congressen. Ze schreef meerdere boeken over gedrag, relatie en communicatie en is gespecialiseerd in Transactionele Analyse, Systemisch werken, Positieve psychologie, NLP en Lichaamswerk. Van jongs af aan is zij mateloos gefascineerd door menselijke relaties en heeft als missie om mensen te verbinden en te inspireren zodat zij het beste uit zichzelf én anderen kunnen halen.

OUR GUIDE

LAGUNA BEACH,

CAMPERDUIN

Laguna beach is een schitterende locatie in Nederland, gelegen vlak naast het strand van Schoorl. Op minder dan een uurtje rijden van Amsterdam waan je je hier in een andere wereld. Bij ons eerste bezoek was het meteen duidelijk dat dit de eerste locatie van The Lucky You DAYBREAK zou worden. De perfecte combinatie van een mooie vergaderlocatie, voldoende mogelijkheden om de buitenlucht op te zoeken en schitterend uitzicht op zee.

CORONAVIRUS COVID-19

VEILIG TRAINEN

BIJ THE LUCKY YOU

Jouw veiligheid en die van onze medewerkers staat voorop. Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM. Zo creëren we samen een veilige trainingsomgeving. 

Onze maatregelen op een rijtje:

 • Bij binnenkomst en vertrek je handen desinfecteren met desinfectiegel. Je kunt op verschillende plaatsen op de locatie je handen reinigen met desinfectiegel.
 • De trainingsruimte wordt klaargezet met een ruimte van 1,5 meter tussen de zitplaatsen.
 • Ook in de openbare ruimte houden we 1,5 meter afstand van elkaar. 
 • Voor het dragen van mondkapjes volgen wij het advies van de Rijksoverheid om deze te dragen bij verplaatsingen in gezamenlijke binnenruimtes. We verzoeken je zorg te dragen voor je eigen mondkapje.
 • Tijdens de training kan het mondkapje af.
 • De locatie wordt de gehele dag geventileerd. 
 • Onze medewerkers wassen regelmatig hun handen met desinfecterende zeep en zien toe op extra schoonmaak. 

Met bovenstaande maatregelen doen wij er alles aan een schone en ruime trainingsomgeving te creëren. Hiermee maken wij het voor jou mogelijk 1,5 meter afstand te houden van anderen. Wij vragen echter van al onze gasten ook om zelf verantwoordelijkheid te nemen en zich te houden aan de door de RIVM voorgeschreven maatregelen zoals niezen en hoesten in de elleboog en geen handen schudden.

  PRIJS

  € 259,-

  Inclusief: full day empowerment training (09:30 – 17:00), koffie, thee, lekkers, gezonde lunch en een gezellige borrel aan het einde van de dag.

  En het mooiste is… het programma gaat verder dan de ervaring op de dag zelf. Neem je inzichten mee naar huis en pas de praktische tips en tricks dagelijks toe. Stay on track!

   

  INSCHRIJVEN

  OTHER BREAKS