DAYBREAK | BOOST YOUR BODY (NL)

Get fit. Focus. Fun. 1 dag aan het strand.
Alleen, met vriendinnen of een heel sport team.
Game on!

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

1 DAY BOOTCAMP AT THE BEACH

Hola! Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in onze sportieve daybreak aan het strand. De bootcamps van The Lucky You zijn een leuke en actieve manier om een dag lang heerlijk bezig te zijn met je lichaam en conditie. Het programma bestaat uit een mooie mix van high en low intensity workouts, voedingsleer en voldoende ontspanning. Wij zorgen voor een bijzondere plek aan een lagune, in de duinen met uitzicht over het strand en de zee, een bevlogen personal trainer en een gezellige sfeer. Ready to get fit?

NEXT BOOTCAMPzaterdag 10 April & 15 Mei  – Laguna Beach, Schoorl

PS: Wil je met een groep, team of afdeling komen en komt een andere dag beter uit? Laat ons weten, dan kijken we samen naar mogelijkheden voor een training op maat. 

HOE WERKT HET?

Het doel van onze bootcamp daybreak is er even een hele dag uit te zijn, alleen, met een (groep) vriendinnen of een team. Uit je hoofd en weer bewust worden van je lichaam. We bieden de juiste balans tussen work-outs en relax momenten en geven je tips hoe een gezonde levensstijl thuis vol te houden. 

The Lucky You zorgt voor een kwalitatieve programmering, goed eten & drinken, een relaxte sfeer en altijd op een bijzondere locatie. 

Zowel de beginnende als ervaren sporter kan zich uitleven tijden de Boost Your Body DAY BREAK. Sporten was nog nooit zo leuk, uitdagend en gezellig tegelijk!

We streven naar een maximale groepsgrootte van 18 personen.

JASMIJN MAASLAND

Jasmijn Maasland is geboren en getogen in Rotterdam, studeerde communicatie aan de Hogeschool Rotterdam en werkte vervolgens als marketeer bij verschillende modelabels. Op kantoor werd ze de 'gezondheidsgoeroe' genoemd omdat ze actief bezig was met sporten en zich verdiepte in een gezonde levensstijl. Ze woont nu in Amsterdam en is volledig van koers veranderd om fulltime Personal Trainer, Lifestyle Coach en motivator te worden. Het Rotterdamse 'niet lullen maar poetsen' is er met de paplepel ingegoten. Ze heeft een enorme drive om het beste uit zichzelf en haar klanten te halen.

Jasmijn: "Fit voelen is meer dan trainen alleen. Het gaat om de juiste training in combinatie met de juiste voeding en voldoende rust. Ik krijg veel energie als ik anderen kan helpen zich beter te voelen door te bewegen en te genieten van een gezonde levensstijl op je best! "

IT’S TIME FOR YOU

AGENDA

Vanaf 09:30 uur ben je van harte welkom. De dag begint met een ontvangst door onze coach en personal trainster Jasmijn Maasland, die jullie alvorens te beginnen eerst een heerlijke smoothie overhandigt. Er is dan ook gelegenheid om je sportkleren aan te trekken want we starten het dagprogramma om stipt 10.00. Onderstaand de rest van de agenda.. 

 • 10.00 – 11.00 Bootcamp workout
 • 12.00 – 13.00 Lunch
 • 13.00 – 14.00 Workshop Voeding *
 • 14.00 – 14.30 Warm up beach walk
 • 14.30 – 15.30 Core Workout  
 • 15.30 – 16.00 Stretch & Relax
 • 16.00 – 16.30 Reflection 
 • 16.30 – 17.30 Borrel

* De Workshop Voeding wordt door een gekwalificeerd voedingsconsultant gegeven. 

 

LAGUNA BEACH,

CAMPERDUIN

Laguna beach is een schitterende locatie in Nederland, gelegen vlak naast het strand van Schoorl. Op minder dan een uurtje rijden van Amsterdam waan je je hier in een andere wereld. Bij ons eerste bezoek was het meteen duidelijk dat dit de eerste locatie van The Lucky You DAYBREAK zou worden. De perfecte combinatie van een mooie workout locatie, voldoende mogelijkheden om de buitenlucht op te zoeken en schitterend uitzicht op zee.

WAAROM
EEN DAYBREAK?

 

 • Een dag uit je hoofd en alleen bezig zijn met je lichaam 
 • Weer even energie opdoen in de dagelijkse hectiek
 • Buitenlucht doet wonderen.
 • Een gezellige tijd met een groep likeminded people
 • Boost your energy

 

CORONAVIRUS COVID-19

VEILIG TRAINEN

BIJ THE LUCKY YOU

Jouw veiligheid en die van onze medewerkers staat voorop. Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM. Zo creëren we samen een veilige trainingsomgeving:

 • Bij binnenkomst en vertrek je handen desinfecteren met desinfectiegel. Je kunt op verschillende plaatsen op de locatie je handen reinigen met desinfectiegel.
 • In de openbare ruimte houden we 1,5 meter afstand van elkaar. 
 • Voor het dragen van mondkapjes volgen wij het advies van de Rijksoverheid om deze te dragen bij verplaatsingen in gezamenlijke binnenruimtes. We verzoeken je zorg te dragen voor je eigen mondkapje.
 • Tijdens de work-outs kan het mondkapje af.
 • De locatie wordt de gehele dag geventileerd. 
 • Onze medewerkers wassen regelmatig hun handen met desinfecterende zeep en zien toe op extra schoonmaak. 

Met bovenstaande maatregelen doen wij er alles aan een schone en ruime trainingsomgeving te creëren. Wij vragen echter van al onze gasten ook om zelf verantwoordelijkheid te nemen en zich te houden aan de door de RIVM voorgeschreven maatregelen zoals niezen en hoesten in de elleboog en geen handen schudden.

PRIJS

€ 149,-

Inclusief: 2 intensieve work-outs door onze personal trainer Jasmijn Maasland, workshop over de voeding door een gekwalificeerd voedingsconsultent, smoothies en healthy shots, een gezonde lunch, stretch & relax en een gezellige borrel aan het einde van de dag.

En het mooiste is… het programma gaat verder dan de ervaring op de dag zelf. Neem je inzichten mee naar huis en pas de praktische tips en tricks dagelijks toe. Stay on track!

 

INSCHRIJVEN

OTHER BREAKS